Geneviève Eyck

(1962)

Ik heb negen jaar gewerkt bij stadsdeel Amsterdam-Noord en heb daar verschillende functies vervuld: seniorbeleidsmedewerker Veiligheid, secretaris van het Bestuurlijk Overleg Stadsdelen, beleidsmedewerker Welzijn en projectsecretaris bij de afdeling Financiën. Omdat het beleidsmatige werk me beviel, ben ik Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam gaan studeren. Sinds december 2001 ben ik afgestudeerd en een jaar later zijn we De Vries & Eyck gestart.

Het mooie van ons werk is dat je altijd te maken hebt met de meest actuele maatschappelijke ontwikkelingen en discussies. Je slaat de krant open en daar lees je ons werk.

Eerder (in 1990) ben ik afgestudeerd in de Sociale Wetenschappen aan het Derde Wereld Centrum van de Universiteit van Nijmegen.

Ik heb bij meerdere ontwikkelingsorganisaties vrijwilligerswerk gedaan en ben bestuurslid geweest van het Muziekpakhuis in Amsterdam. In mijn vrije tijd lees ik veel, doe ik aan fitness en wandel ik.

Sinds november 2010 hebben we een huis in Andalusië, Zuid-Spanje. In 2011 hebben we dat ontwikkeld tot een huis waar niet alleen wij van kunnen genieten. Casa Pimienta is een ruim huis, met veel licht, lucht, buitenruimte en een privé zwembad. De omgeving biedt veel uitstapjes en er zijn fantastische stranden en baaitjes.